FOLIE AUTO OMOLOGATA RAR “LLUMAR” Timisoara

folie auto omologata Timisoara

LLUMAR – este lider pe plan mondial in productia folii-lor pentru geamuri plane si auto, fiind singurul producator de folii auto care dispune de o uzina capabila sa efectueze toate operatiunile technologice intr-un singur loc, prin acesta asigurand un control al calitatii mult mai ridicate. Folii-le antiefractie, protectie solara, UV si decorative sunt produse in SUA si Marea Britanie cu respectarea stricta a normelor tehnologice, in conditii ideale, dispunand de certificare ISO 9001, folii auto.

folie auto omologata Timisoara

Este singurul producator care introduce un start absorbant UV fata de acele produse care contin absorbant numai in adezivul de lipire. Toate folii-le produse de CP FILMS marca LLUMAR au un procent de filtrare al razelor UV de aproximativ 98%. Rezistenta deosebita fata de factori externi este asigurata de un start metalizat acoperit de un start de antizgariere .

Avantajele folie-i auto Llumar

– Retin lumina si cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate;
– Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat;
– Previn decolorarea interiorului;
– Nu scade vizibilitatea pe timp de noapte;
– Dau un aspect mai elegant exteriorului;
– Protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor;
– Retin cioburile in caz de accident, folie antiefractie.

Dupa aplicarea folii-lor de protectie solara si vizuala ( folii auto ), obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, încarcatura autoutilitarelor) nu mai sunt o prada usoara pentru raufacatori. Protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor devine mai pronuntata. Folie auto LLumar filtreaza cantitatea cea mai daunatoare a caldurii solare si va protejeaza de farurile celor care sunt în spate.

Structura folii-lor solare:

  • stratul rezistent la abraziune
  • stratul de bariera impotriva razelor UV
  • filmul din poliester colorat
  • adezivul preso-activ
  • stratul solubil de protectie a adezivului
  • liner din poliester (antiefractie)

Remarcabil este faptul ca dupa montarea de folii auto, din exterior nu se vede în masina iar vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna. Aceasta calitate caracterizeaza din plin nivelul de calitate al folii-lor LLumar! Folii-le ANTIEFRACTIE se pot aplica cu succes în variantele transparente sau usor colorate, pericolul jefuirii sau vandalizarii autovehiculului prin spargerea geamurilor fiind mult atenuat.Folii-le antiefractie sunt un adevarar scut invizibil impotriva oricaror surprise. Geamurile nu pot fi sparte decat dupa incercari repetate. Folie auto si folii auto autoizate rar.

Tags: Folie auto Timisoara, omologata, llumar, RAR Timisoara, folie auto omologata Timisoara.

folie auto omologata Timisoara
folie auto omologata Timisoara
folie auto omologata Timisoara